El diumenge 17 de gener, a les 18:00 hores tindrà lloc l’exaltació de les Falleres Majors de la comissió falla Plaça Benlloch-Aleixandre VIé. L’acte serà al Gran teatre de Xàtiva i des de la comissió volem animar a tot el món a que acudisca a viure aquests moments amb nosaltres.

Les nostres falleres, Ainoha Reyes i Aranzueque per part de la comissió major i Conxa Vila i Soler per part de l’infantil, seran proclamades pels nostres presidents Ángel José Sánchez i Palop i Rafa Peinado i Grau com a Falleres Majors de la comissió per a l’exercici 2016.

En primer lloc podrem gaudir de l’apropòsit “Tornada al passat”, on viatjar al passat no és impossible, i en acabar l’acte viurem una segona part amb l’humorista valencià Eugeni Alemany amb el seu espectacle “En persona guanye”, una actuació que de segur ens farà riure a més no poder.

Recordeu que podeu adquirir les vostres invitacions a “Estudi Federico” al carrer Moncada, al “Bar Badenes” de Novetlé, a través de les xarxes socials i el mateix dia a la porta del teatre.

¡Esperem comptar amb la vostra presència! ¿t’ho vas a perdre?

 

cartel_presentacion_05_bueno_1_ (2)                   cartell_eugeni (1)