Falla Plaça Benlloch- Aleixandre VI

En 1973 va nàixer la nostra comissió, va començar la història de la nostra falla, 43 anys consecutius d´existència fallera, 43 anys amb molts moments per al record.

En 1933 va començar l´activitat fallera a l´actual demarcació de la nostra comissió, 83 anys de falles al nostre barri, 83 anys d´història fallera.

L´actualitat de la vida de una comissió combina una llarga tradició fallera a Xàtiva en uns fallers en ganes de innovar i agrandir aquesta comissió.

Esteu tots convidats a formar part d’aquesta familia.

Vos esperem!

El nostre casalet es troba al carrer San Pere 27 de Xàtiva, però la nostra falla es planta al carrer Portal de València. En la secció contacte pots trobar un mapa con la ubicació exacta… 

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT

Vos done la benvinguda a aquesta nova web, part fonamental del nostre projecte “Benlloch 2.0”, que té l’objectiu d’obrir una altra finestra de comunicació entre la comissió i tot el món faller i simpatitzants.

A l’actualitat, no hi ha millor aparador que les xarxes socials per aplegar a tot el món, i en la vessant digital, Benlloch vol estar a l’avantguarda de les noves tecnologies. A la nostra web podreu consultar tots els events tant de la comissió com de les falles de Xàtiva i València.

També podreu vorer notícies de tot el que passe al món faller i fotografies dels mateixos. En resum, la falla Benlloch vol fer-vos partícips de la nostra festa, la festa dels Valencians, ¡la millor festa del món!

Moltes gràcies a tots.

¡Som Falla, som Benlloch!

Esteu tots convidats a formar part d’aquesta familia.